Ko-No Brasserie

“ Brasserie Paris” verwijst naar de inrichting van deze horecazaak. De typisch Franse horecagelegenheid waar je klassieke gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst en zowel binnen als buitenterras aanwezig is. “Brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar bier indertijd ter plekke kon worden geconsumeerd. Vandaar dat we ook gekozen hebben om met een regionale kwalitatief hoogstaande brouwerij samenwerken die prachtige regionale bieren brouwt, Brouwerij Vanhonsebrouck uit Ingelmunster.

Ko-No Business

 

Naast het aanbod voor de Shopping bezoekers bieden we teven een uitgebreid pakket aan voor alle bedrijven van en rond het bedrijvencentrum Kortrijk Noord. Op een boogscheut van uw bedrijf met gratis parking, uw eigen tafel in het businessgedeelte onze zaak. U kunt er genieten van een snelle lunch, een uitgebreid middagdiner, een ontbijtvergadering, seminarie of personeelsevent, receptie,…enz . Alle nodige voorziening (beamer, scherm, didactisch materiaal) zijn aanwezig.

Ko-No Terras

 

Ko-No is gelegen aan ingang Poort 9. Daar beschikken we naast de ingang over een groot buitenterras voor 100 personen, waar de zon de hele dag aanwezig is. een lekker aperitiefje voor het shoppen en een lekkere lunch, snack of pannekoek na het shoppen maken uw shoppingdag compleet.

Contact & reservatie