Restaurant/Brasserie

De naam Ko-No is ontstaan uit de naam van het Ring Shopping Center in Kortrijk die in 2005 verandert is van naam naar Ring Shopping Kortrijk Noord. Deze definitie vertegenwoordigt tevens de gehele site rond het bedrijvencentrum in Kortrijk en Kuurne die tevens dezelfde naam draagt.

“ Brasserie Paris” verwijst naar de inrichting van deze horecazaak. De typisch Franse horecagelegenheid waar je klassieke gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst en zowel binnen als buitenterras aanwezig is. “Brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar bier indertijd ter plekke kon worden geconsumeerd. Vandaar dat we ook gekozen hebben om met een regionale kwalitatief hoogstaande brouwerij samenwerken die prachtige regionale bieren brouwt, Brouwerij Vanhonsebrouck uit Ingelmunster.

Ko-No is gelegen aan ingang Poort 9. Met een capaciteit van 150 personen binnen kunnen we heel wat klanten verwelkomen. Daarnaast beschikken we naast de ingang over een groot terras voor 100 personen, waar de zon de hele dag aanwezig is.

Naast de typische Franse Brasserie gerechten, vullen we onze menukaart aan met Vlaamse klassiekers en bieden wij tevens een snelle hap aan van snack tot diverse à la carte gerechten. We zullen ook seizoensgebonden suggesties aanbieden die garant staan voor versheid en diversiteit. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met de Franse Chanson op de achtergrond in combinatie met onze vlaamse welbekende gastvriendelijkheid.

Contact & reservatie