Restaurant/Brasserie

Naast de typische Franse Brasserie gerechten, vullen we onze menukaart aan met Vlaamse klassiekers en bieden wij tevens een snelle hap aan van snack tot diverse à la carte gerechten. We zullen ook seizoensgebonden suggesties aanbieden die garant staan voor versheid en diversiteit. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met de Franse Chanson op de achtergrond in combinatie met onze Vlaamse welbekende gastvriendelijkheid.

À la carte

À la carte bieden we u een gevarieerd aanbod van Vlaamse en Franse klassiekers, vers bereid en met zorg geserveerd.

Al nieuwsgierig naar ons aanbod? Via onderstaande knop kunt u onze volledige menukaart bekijken.

Reserveren is niet verplicht maar wel ten stelligste aangeraden. Dit kan via onderstaande knop.

Suggesties

Wekelijks bieden wij u enkele overheerlijke seizoensgebonden suggesties aan die garant staan voor versheid en diversiteit. Op onze suggestiekaart vindt u ook een suggestie-aperitief. Wenst u onze wekelijkse suggesties in uw mailbox te ontvangen, dan kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Zakenlunch

Voor u als bedrijf hebben we een aparte ruimte beschikbaar om rustig van een verzorgde zakenlunch te genieten of mits reservatie ook met snelle bediening indien gewenst.

Meer informatie over onze business pakketten kunt u vinden via onze businesspagina.

Tea-room

Naast onze menukaart bieden we een uitgebreide dessertkaart aan die we zowel binnen in de Brasserie, als op terras reserveren. Verse pannenkoeken, wafels, artisanaal roomijs en zelfs echte oliebollen… Bij mooi weer lekker vertoeven op het groot terras (tot 100 personen) buiten of bij koude en regenachtige dagen gezellig binnen vertoeven in onze sfeervolle brasserie met een kwaliteitskoffie én natuurlijk een Belgische praline!

Contact & reservatie