Ko-No Brasserie

De naam Ko-No is ontstaan uit de naam van het Ring Shopping Center in Kortrijk die in 2005 verandert is van naam naar Ring Shopping Kortrijk Noord. Deze definitie vertegenwoordigt tevens de gehele site rond het bedrijvencentrum in Kortrijk en Kuurne die tevens dezelfde naam draagt.

“ Brasserie Paris” verwijst naar de inrichting van deze horecazaak. De typisch Franse horecagelegenheid waar je klassieke gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst en zowel binnen als buitenterras aanwezig is. “Brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus, een brouwerij waar bier indertijd ter plekke kon worden geconsumeerd. Vandaar dat we ook gekozen hebben om met een regionale kwalitatief hoogstaande brouwerij samenwerken die prachtige regionale bieren brouwt, Brouwerij Vanhonsebrouck uit Ingelmunster.

Ko-No is gelegen aan ingang Poort 9. Met een capaciteit van 150 personen binnen kunnen we heel wat klanten verwelkomen. Daarnaast beschikken we naast de ingang over een groot buitenterras voor 100 personen, waar de zon de hele dag aanwezig is. Een lekker aperitiefje voor het shoppen en een lekkere lunch, snack of pannenkoek na het shoppen maken uw shoppingdag compleet.

Naast de typische Franse Brasserie gerechten, vullen we onze menukaart aan met Vlaamse klassiekers en bieden wij tevens een snelle hap aan van snack tot diverse à la carte gerechten. We zullen ook seizoensgebonden suggesties aanbieden die garant staan voor versheid en diversiteit. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met de Franse Chanson op de achtergrond in combinatie met onze vlaamse welbekende gastvriendelijkheid.

Ko-No Business

 

Naast het aanbod voor de Shopping bezoekers bieden we teven een uitgebreid pakket aan voor alle bedrijven van en rond het bedrijvencentrum Kortrijk Noord. Op een boogscheut van uw bedrijf met gratis parking, uw eigen tafel in het businessgedeelte onze zaak. U kunt er genieten van een snelle lunch, een uitgebreid middagdiner, een ontbijtvergadering, seminarie of personeelsevent, receptie,…enz . Alle nodige voorziening (beamer, scherm, didactisch materiaal) zijn aanwezig.

Meer informatie over onze business pakketten kunt u vinden op onze business-pagina.

Contact & reservatie